Compania ONLINE Assist oferă servicii de asistență și pentru clienți ai Î.M. C.I.A. „TRANSELIT” S.A.

online_assist

Compania ONLINE Assist, specializată în furnizarea serviciilor de asistență medicală turistică, a încheiat un parteneriat de colaborare cu Întreprinderea Mixtă Compania de Asigurare Internațională „TRANSELIT” S.A.. Astfel, clienții asiguratorului vor beneficia de servicii de asistență turistică când pleacă în străinătate, se arată într-un comunicat de presă.

ONLINE Assist oferă clienților servicii de asistență medicală turistică în cele mai populare destinații – Turcia, Bulgaria și Grecia, dar și în alte țări, precum Rusia, Țările Baltice, dar și în SUA sau Egipt.

„În Așteptarea noului sezon turistic din acest an este important ca fiecare companie de asigurare să aibă un partener de încredere, care oferă servicii de asistență de calitate. Avem cele mai mici tarife din regiune pentru serviciile oferite. Cel mai important aspect în activitatea noastră este abordarea individuală a fiecărui client și în mod obligatoriu controlul calității serviciilor oferite asiguratului”, se arată în comunicatul companiei.

Compania ONLINE Assist activează pe piața de servicii de asistență din Republica Moldova înca din 2012, dobândind o vastă experiență în domeniul de asistență turistică.

Potrivit rezultatelor la 9 luni din 2014, ONLINE Assist a regularizat cu 7% mai multe daune față de aceeași perioadă a anului 2013. Totodată, în perioada 2011-2014, împreună cu partenerii companiei, au fost soluționate mai mult de 85.000 de dosare de daună.

Sursa: http://www.xprimm.md/