Despre companie

Multstimate Domn / Doamnă,

 

Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.A. este o societate de asigurări generale, fondată în anul 2002. Obiectul principal al companiei este de a oferi soluţii financiare complete pentru a proteja persoanele şi organizaţiile în cazul apariţiei unor situaţii, pierderi neaşteptate. De la bun început Compania a pus un mare accent pe relaţiile cu clienţii, grija şi siguranţa lor. De aici şi sloganul Companiei Internaţionale de Asigurări „TRANSELIT” S.A. „Asigurăm și despăgubim”.

Compania dezvoltă în prezent parteneriat cu aşa întreprinderi ca: Î.S.C.A. „Air Moldova”, Î.S. „MoldATSA”, Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, „Fourchette-M” S.R.L., „Linella” S.R.L., „Unimarket Discount” S.R.L., „Franzeluta” S.A., „Nefis” S.R.L., „Bucuria” S.A.,  „Maurt” S.R.L.,  „Supraten” S.A., „Agat-D” S.R.L., F.P.C. „CONFORT” S.R.L.,  Procuratura Generală a Republicii Moldova, Detaşamentul Situaţii Excepţionale al MAI R.M., Uniunea Conducătorilor Auto din R.M., Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, Ambasada SUA în R.M.

Conform rezultatelor aprobate de către Comisia Naţională a Pieţei Financiare a R.M., pentru anul 2014 compania a înregistrat următorii indicatori ai activităţii economico-financiare: încasări de prime de asigurare – 37 013 012 lei, plăţi ale despăgubirilor de asigurare – 9 312 538 lei. Pentru anul 2015 compania a înregistrat următorii indicatori ai activităţii economico-financiare: încasări de prime de asigurare – 61 321 970 lei, plăţi ale despăgubirilor de asigurare – 13 015 921 lei.

Capitalul social s-a majorat în 2012 până la nivelul normativ de 15 000 000 lei.

Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.A. este prezentă pe întreg teritoriul R.M. cu trei oficii înregistrate la Camera Înregistrării de Stat a R.M. în oraşele Chişinău, Bălţi, Edineţ şi reprezentanţe în fiecare centru raional.

     Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.A. are încheiat contract de reasigurare şi reasigură tipurile de asigurări facultative si obligatorii cu Societatea germană de asigurări şi reasigurări „Hannover Re”, al treilea cel mai mare reasigurător din lume cu o cifră de afaceri de 17 miliarde de euro în 2015 şi deţine Ratingul Internaţional Standard & Poor’s AA- „Very Strong” (Foarte puternic) şi A.M. Best A+ „Superior”. Hannover Re are relaţii de parteneriat cu peste 5000 companii de asigurări din 150 de ţări.

Riscuri au fost deasemenea plasate în reasigurare pe Piața Internațională și Piața Londoneză Lloyd’s prin intermediul AON UK Limited, Broker de Reasigurare No.1 mondial.

 Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.A. are încheiat contract de asistenţă pentru asigurarea medicală de călătorii în străinătate cu Societatea „ONLINE ASSIST” S.R.L. care oferă servicii medicale profesionale de încredere prin toată rețeaua sa în multe țări din întreaga lume.

Cu speranţa unei conlucrări fructuoase şi reciproc avantajoase Vă propunem peste 20 de tipuri de asigurări şi o asistenţă impecabilă în domeniu.

 

Cu deosebit respect,

 

Director General

ÎM CIA „TRANSELIT” SA                                                              Nicolae Ciumac